Power Ranger's

My photo
JOHO, Malaysia
assalamualaikum . budak tahun tikus membesar di sini . candidate SPM'13 . straight A's . Aminn :)

Monday, December 17

abu bakar | 2012 | 2013


assalamualaikum :)

we're buddy forever after .
click picture untuk tumbesaran.

Ketawa bersama, Menangis bersama, Ku bersumpah harap kita, Mati pun bersama

here we are !! .
Abu Bakar's members of family . Our lovely mummy ustazah Salina . Apak kami Mr. Imanuddin . brr >< our otai cool and minded monitor , with his assistant cek Balkis :)  we have twenty-six of adolescent's style , attitude , manner , goodlook , and  crazy behavior but we're still awesome !!! *intro*


two years . kami duduk 'sebumbung sedinding selantai' bersama . we can call it a 'Big family' , right ? yess ! masing-masing pon dah faham perangai masing-masing . mana budak yang gila-gila , mana budak yang strunggle , mana budak yang sempoi and sporting , dan mana yang straight ! hahaha XD

tahun depan . kami-kami yang ada dekat gambar kat atas tuh ^^, akan masuk ke Dunia  yang 'wahhh , awesome nyaa'  *macam masok dunia NARNIA (The Voyage of the Dawn Treader) yang gila adventure tuh*  ^^v tak sabar , tak sabar, tak sabar !! pengembaraan yang amat kami nanti-nanti kan . berdebar-debar actually . 



hi ! SPM . Nice to meet you :D 
[ SIJIL PENILAIAN MALAYSIA ]
nampak tuh , Malaysia nak nilai kita :3 pakkk ahh !! 

yeah guys , aku rasa semua dah tau apa kah bende alah SPM nih . ''penentu hidup'' ? certain orang cakap macam tuh . yess mayb . up to uolllsss la nak anggap apa pon . yang penting nya , kita mesti genggam straight A's dalam tangan . itu yang parents kita nak . berjaya dalam pelajaran dan lepas tuh berjaya dalam hidup . 

ohh our parents , kami tak kan kecewa kan kalian . 
from now kami janji !!! InsyaALLAH (dengan izin ALLAH) , kami tak main origami lagi dalam kelas , tak ngorok masa cikgu mengajar , tak say 'yes' bila cikgu tak datang or mesyuarat, tak bertenggek dekat koridor kalau bosan , tak berborak dekat belakang kelas *saya and kawans especially sampai kena sound dengan monitor *  , dan apa-apa lagi lah yang buyuk-buyuk daripada kami :'(

last from us : (tadah tangan)

                    ''Ya Allah , keluarkanlah kami dari gelapnya keraguan,
                    muliakanlah kami dengan ucapan kefahaman ,
     bukakanlah hati kami dan limpahilah pada kami keberkatan-MU
                        wahai ZAT yang Maha Pengasih''




 sincerely ,
candidate SPM'13
fatmaa .




4 comments:

  1. kenapa gambar aku sebelah Azam ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perasan pon macam tuh . pakai letakk je nih :3

      Delete
  2. NASIB BAIK ADA AKU. KALAU TAK AH SIAP KAU. NEGH3

    ReplyDelete